Zones d’acampada i transport fins al SanSan Festival 2019

1950

La zona d’acampada del SanSan Festival està situada al carrer Colòmbia escaira amb l’Avinguda Barcelona, així que es tracta d’una zona comercial en la qual es pot trobar tot el necessari per a gaudir d’una experiència festivalera intensa.
La zona d’acampada té unes estrictes normes de convivència, en les quals s’inclou l’obligació de comportar-se de manera responsable i no molestar la resta d’acampadores. A més, no es permet la instal·lació de qualsevol tipus de muntatges diferents a una tenda de campanya, que han d’estar limitades a l’espai oferit per l’organització.
No es permet l’entrada de vidre, llandes i botelles de càmping gaz, ja que tampoc es permet l’ús de foc en la zona d’acampada. Els accessos a la zona d’acampada estaran controlats per a garantir la seguretat de tots.
L’organització està compromesa amb la seguretat, així que també demana que davant qualsevol situació discriminatòria, d’abús o violenta s’actue i es pose en coneixement de l’organització o dels cossos de seguretat, policia i Guàrdia Civil, per a poder actuar de manera contundent.
Transport des dels allotjaments fins a la zona de concerts.
L’organització vol que la comoditat siga el primer per als assistents al SanSan Festival, així que ha habilitat un servei de llançadora que eixirà dels diferents punts d’allotjament, tant hotels oficials com la zona d’acampada, fins al Recinte de Festivals. El servei de trasllat tindrà un cost simbòlic i permetrà accedir de manera senzilla als concerts i la volta als allotjaments.
També hi haurà un servei especial de llançadora des d’Oropesa, Benicàssim i Castelló.
Des de Benicàssim eixirà una llançadora cada 30 minuts, des de les 17 a les 20 hores i de 3 a 6 de la matinada. El preu d’aquest servei serà de 1,5 euros.
La Farola de Castelló serà el punt d’origen i final de la llançadora que cada 30 minuts connectarà la capital de la Plana amb el SanSan Festival, amb un preu de 2,5 euros el trajecte i que tindrà el mateix horari que l’anterior.
Des d’Oropesa partirà una altra llançadora, amb idèntic horari, des dels els apartaments Costa Azahar I, Costa Azahar II i Torremar, en l’Av. María Zambrano. El preu serà també de 2,5 euros.
Per a accedir al SanSan Beach Club des d’Oropesa hi haurà un servei cada hora des de les 12 fins a les 14 hores, amb un preu de 2,5 euros i des de Benicàssim, també cada hora des de les 12.20 a les 14.20 hores. El preu en aquest cas serà de 1,5 euros. La volta es realitzarà de 16 a 17.30 hores, amb una freqüència cada 30 minuts.

Compartir