Ximo Huguet, alcalde d’Onda, es reuneix amb la Direcció general de Guàrdia Civil per a desbloquejar la caserna

1348

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, s’ha reunit aquest matí amb el Director General de la Guàrdia Civil, José Manuel Holgado; el General de Divisió, Rafael Galán, Comandament Interí de Suport i Innovació; i amb el General de Divisió, Antonio Tocón, Cap del Gabinet Tècnic; per a intentar desbloquejar la situació de la caserna de la Benemèrita a Onda.

“Després de la paràlisi del projecte, estem cercant totes les solucions possibles i ens hem desplaçat a Madrid per a reunir-nos amb el director general i tornar a posar damunt de la taula del Ministeri de l’Interior les reivindicacions de la nostra ciutat. Les gestions que hem dut a terme des de l’equip de govern que dirigisc han aconseguit reavivar una situació que s’hi havia anquilosat i existeix la possibilitat que, una vegada aprovats els Pressupostos Generals de l’Estat, la caserna entre en un futur pla plurianual de construcció de noves infraestructures”, ha explicat Huguet.

Holgado ha comentat en la trobada que, en aquests moments, no existeixen fons per a nous aquarteraments i ha mostrat el seu interès per conèixer l’estat de les infraestructures a Onda. L’alcalde ha agraït a la direcció general “el seu interès. Esperem que un aquarterament amb les condicions que té Onda siga una prioritat per al Govern al més prompte possible. Per açò, continuarem insistint que és més que necessari per a millorar les condicions d’atenció a una població que supera els 30.000 habitants, com és la d’Onda i les altres poblacions a les quals atén, però també perquè els agents desenvolupen el seu treball amb garanties”.

Cal recordar que el consistori ja ha cedit els terrenys per a situar aquesta nova instal·lació i que existeix un projecte redactat per a la construcció de la nova caserna des de l’any 2007. “De totes maneres, ens hem posat a la disposició dels dirigents de la Guàrdia Civil per a actualitzar-ho, en el moment en el qual hi haja una partida pressupostària, a les condicions actuals i que es puga desenvolupar de la forma més actual possible”, ha conclòs l’alcalde.

Compartir