Vuit col·legis de Castelló coneixen el parc Ribalta en una jornada divulgativa

797

Estudiantat de quart i cinquè de primària de vuit col·legis de Castelló han participat en la jornada: ‘Parc Ribalta: vine i coneix-lo”, un dia ple d’activitats en el qual es pretenia mostrar a l’alumnat la importància del parc com a pulmó verd de la ciutat.

En aquesta jornada de dinamització, organitzada per l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, es van dur a terme activitats al voltant de la naturalesa, com l’elaboració d’un herbari, actuacions basades en contes ecològics, batalles de galls amb els joves com a protagonistes o fins i tot una master class de zumba. Tot açò amb la intenció que els estudiants pogueren valorar la varietat de fauna i flora que habita en el parc, així com pogueren considerar-lo una opció perfecta per a fer esport o gaudir del temps lliure.

Els col·legis l’alumnat dels quals va poder gaudir d’aquesta jornada en la naturalesa van ser Benadresa, Antonio Armelles, Gregal, Elians, Gaetà Huguet, Lope de Vega, El Cau i Penyeta Roja.

Compartir