Vilafranca impulsa la igualtat entre dones i homes amb un cicle de cinema i altes activitats

1086

L’Ajuntament de Vilafranca ha engegat l’Agència d’Igualtat. L’objectiu és fomentar els valors de la igualtat i la coeducació en tots els àmbits del municipi. Tal és així, que entre altres accions, per a visibilitzar la seua labor han creat un perfil de Facebook en el qual, a més d’informar sobre les activitats a realitzar en el municipi, donen claus sobre diferents aspectes de la igualtat o la violència de gènere.

D’aquesta forma, cal assenyalar que en el primer semestre de l’any des del departament d’Igualtat s’han impulsat diferents campanyes com les jornades de coeducació sobre igualtat en les aules, el primer cicle de cinema per la igualtat, un concurs de fotografia per la igualtat en el qual van participar els alumnes del col·legi i una exposició fotogràfica –en col·laboració amb la UJI- per a eliminar tabús a l’hora d’escollir una carrera professional sota el títol “Enginyeria, per què no?

A més, el consistori ha editat una guia d’actuació i recursos per a dones víctimes de la violència de gènere que pot trobar-se en diferents establiments i centres públics del municipi.

Compartir