Vila-real inicia els treballs d’obertura del carrer Serra de les Santes per a millorar la connexió amb la zona del Madrigal

1354
Serra de les Santes

L’operació de microurbanisme, executada per la Regidoria de Territori, afavorirà els usuaris del col-legi José Soriano i permetrà donar continuïtat als vials de l’àrea, millorant la circulació cap a la zona oest de la ciutat.

La Regidoria de Territori de Vila-real ha iniciat ja les obres d’obertura i condicionament del carrer Serra dels Santes, situada al costat del col-legi José Soriano. Una intervenció valorada en 17.303 euros que permetrà millorar la comunicació amb la zona del Madrigal i donarà continuïtat als vials de l’àrea.

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, que ha visitat els treballs, els qualifica com una “operació de microurbanisme” i recorda que l’aportació municipal és “molt ajustada però eficient, ja que amb un pressupost baix s’aporten grans beneficis a una part de la ciutat en expansió que només amb l’obertura d’aquest carrer ja guanya connexió amb una altra zona que es troba a les seues esquenes i amb la qual fins ara no comunicava”.

El carrer es troba situat en un lateral del col-legi José Soriano i fins al moment havia estat parcialment tancat. L’objectiu, tal com va anunciar Obiol és obrir-la al trànsit rodat, de manera que els vehicles puguen entrar, envoltar el col-legi i eixir, en connectar amb el carrer Puig Campana. “Aquesta actuació permet donar permeabilitat al PAI Madrigal i fluïdesa a la circulació, ja que aquesta simple actuació pot millorar les connexions de tot l’entorn amb la resta de la ciutat”, indica.

En aquest sentit, destaca que a través d’aquest vial es podrà accedir al carrer dels Atrevits, un dels vials de circumval-lació que més utilitzen els residents en la zona per a eixir i entrar a la ciutat i “permetrà dirigir-se amb major facilitat cap al sud i l’oest”.

La intervenció té previst eliminar el desnivell existent i donar continuïtat al carrer, unint-lo amb els vials de darrere del centre educatiu a través d’un encreuament. “A aquests beneficis s’uneix la millora de la imatge que ofereix la zona, ja que també s’adequarà i sanejarà tot en l’entorn, eliminant un focus de brutícia i perillositat”, indica, “sense oblidar que un dels col-lectius més afavorits gràcies a aquesta actuació serà el dels pares i mares que cada dia acudeixen a portar i arreplegar als seus xiquets al José Soriano”.

Obiol reitera que “aquest equip de govern mira fins a l’últim cèntim que inverteix en la ciutat i considerem que aquesta actuació compleix amb la nostra filosofia d’aconseguir els màxims beneficis per als veïns amb la inversió més ajustada”.

Aquestes obres van en la línia d’una altra iniciativa que pròximament serà una realitat, com és l’asfaltat i adequació dels carrers Alfons el Magnànim i Corts Valencianes que, a més “són una reivindicació històrica per part dels veïns”.

Compartir