VII Cross Escolar Solidari i la I Milla Mercalacant

1381

La Regidoria d’Esports, dirigida per l’edil socialista Eva Montesinos, en col·laboració amb Mercalacant, organitzen un any més el VII Cross Escolar Solidari per als xiquets i xiquetes de la ciutat d’Alacant el diumenge 11 de març a les 10.00 hores en les instal·lacions de Mercalacant situades en la carretera d’Ocaña, km 4, una edició que estarà acompanyada este 2018 de la I Milla premi Mercalacant “Salut Mediterrània” destinada a jóvens i adults.

La regidoria d’Esports invita a la participació de tots aquells xiquets i xiquetes, nascuts a partir de l’any 2013, que desitgen disfrutar d’una jornada ludicoesportiva en família i amics en què, a més de practicar esport, aportarà molts atractius per a desenvolupant hàbits de vida saludables. Entre les activitats organitzades per a totes les edats, trobarem tallers de fruita, actuacions de ball o degustació de productes Mercalacant. També hi haurà una zona de jocs destinada als infantils amb unflables, tallers de pintura o tirolines per a crear un ambient de convivència social entre els més menuts.

Esta carrera, amb caràcter solidari, és gratuïta i adequada a totes les edats, tenint com a únic requisit portar el dia de la carrera 1 quilo d’aliments no peribles a benefici de la Fundació del Banc d’Aliments d’Alacant. El procés d’inscripció es podrà realitzar a través de les pàgines web www.cronotag.com i www.mercalicante.com fins el divendres 9 de març, encara que el propi dia de la carrera també s’habilitarà una zona d’inscripcions d’última hora.

La VII edició d’este Cross Escolar Solidari és una carrera sense cronometratge destinada als més jóvens de la casa, on els xicotets atletes es dividiran en diferents categories i distàncies segons les seues edats. Més concretament els xiquets i xiquetes podran participar en Pre-benjamín, acompanyats dels pares degut a la seua curta edat, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, sent obligatori per als menors d’edat entregar l’autorització Paterna a l’arreplegar el dorsal el dia de la prova.

Com a novetat enguany, la regidoria d’Esports i Mercalacant proposen al seu torn, la celebració de la I Milla Mercalicante, dirigida al públic juvenil i adult, per a corredors a partir dels 16 anys. A més, per a acabar es va a organitzar una carrera especial perquè els més menuts puguen córrer junt amb els seus pares o mares.

Per a evitar aglomeracions, es podrà arreplegar el dorsal el dia 10 de març en el comerç Boyer Triatlón siti en l’avinguda. Pintor Xavier Soler, 10 d’Alacant, en horari de 10.30 a 13.30 i de 17.00 a 20 hores.

Des de la regidoria d’Esports s’anima a tota la ciutadania a participar d’este dia en família pensat per a tots els públics, i que es combinen els hàbits de vida saludables d’alimentació i esport, junt amb una jornada solidària, divertida i participativa.

Compartir