Vicente Montesinos dona la benvinguda als tècnics de la Cantera Albinegra

894

El president albinegre, acompanyat del Patró Javier Heredia, han visitat aquesta vesprada l’Hotel Mindoro per a donar la benvinguda als tècnics de la Cantera Albinegra de cara a la temporada 2019/20.
Hui ha tingut lloc la primera jornada d’obertura per als tècnics de la Fundació Albinegra i ha comptat amb dos convidats d’excepció. El primer ha sigut el president del CD Castelló i de la Fundació Albinegra, Vicente Montesinos, que ha iniciat la xarrada donant l’enhorabona als entrenadors que han renovat una temporada més i la benvinguda als poques cares noves del pròxim curs.
Posteriorment, el Patró de la Fundació Albinegra i membre de la Junta Directiva del CD Castelló, Javier Heredia, ha reforçat el discurs de Montesinos assenyalant la «fidelitat» de la Cantera Albinegra.
Finalment, el Director Esportiu de la Fundació Albinegra, Iván Medall, ha procedit amb la corresponent xarrada amb els temes establits. Una xarrada que ha destacat per l’organització esportiva que tindrà aquesta temporada la Fundació Albinegra.

Compartir