València tanca amb un èxit total l’Expojove 2019

950

L’espai de la Fundació Esportiva Municipal instal·lat a la fira infantil i juvenil Expojove ha rebut la visita de les més de 90.000 persones que han participat a la fira durant el període nadalenc, entre el 26 de desembre i el 4 de gener passats. L’estand mostrava les diferents modalitats esportives que oferixen les Escoles Esportives Municipals i animava les persones participants a gaudir de la pràctica de l’esport.

Tal com ha subratllat la regidora d’Esports, Maite Girau, «un any més, Expojove ens ha permés mostrar als més xicotets i als joves com d’ampla és l’oferta esportiva municipal. Estem satisfets amb el treball realitzat». De fet, la regidora Maite Girau i el director gerent de la Fundació Esportiva Municipal (FDM), Jesús Casero, han participat en algunes de les activitats dirigides als més menuts.

Un 18 % del total de visitants han sigut xiquets i xiquetes fins a quatre anys d’edat: en total, 16.514 preescolars. Esports com ara el karate, la pilota valenciana, els escacs, l’hoquei, el tenis de taula, el rugbi, el bàsquet o el ciclisme, entre d’altres, han protagonitzat jornades en les quals les i els més xicotets han rebut classes pràctiques de la mà de monitors titulats i figures esportives. Han pres part en estes iniciatives jugadors de referència en l’àmbit nacional i internacional, com la campiona d’Europa i del Món de Pilota, Mónica Moya; el mític exjugador de rugbi, Joe Mamea; i titulars de la Federació de Billar, com Javier Palazón, Luís Mira i Daniel Sanz. També l’estand de la FDM ha rebut la visita de la Cort d’Honor de la fallera major de València.

En l’horari genèric d’Expojove, entre les 11.00 i les 20.00 hores, xiquets, pares, mares i familiars han compartit el seu temps lliure participant en activitats i exhibicions, com l’Associació Let’s Grow de DJ, hip-hop, balls urbans i gratifers; el Club de Patinatge Artístic Xen de Silla; la Federació Espanyola de Fit Kid i el Club de Gimnàstica Rítmica de Picassent, entre molts altres.

Compartir