València es converteix en fòrum de l’halterofília espanyola

3176

El V Campionat d’Espanya d’Halterofília Màster Individual se celebrarà durant el dissabte 13 i el diumenge 14 al Centre Esportiu La Creu del Grau. Esta instal·lació municipal, situada al carrer de les Illes Canàries, acollirà 157 atletes, 117 homes i 40 dones, majors de 35 anys, que competiran en grups d’edat per categoria de pes corporal.

El sistema de competició serà el mateix format que en altres competicions d’halterofília, amb tres intents d’arrancada (snatch) i tres intents de dos temps (clean and jerk). Les edats compreses entre els 55 i 70 anys d’edat començaran la competició el dissabte 13 abril a les 9.00 hores i finalitzarà a les 20.30 hores. Diumenge serà quan competisquen les persones més joves, a partir de les 9.00 hores, per a finalitzar el campionat a les 12.30 hores amb l’última categoria.

Enguany hi haurà cinc atletes de més 70 anys, amb Eduardo Gómez Palomares com l’atleta més major de la competició, amb 72 anys. Al V Campionat Màster d’Halterofília Individual també acudiran exatletes olímpics internacionals com Joaquín Valle, que va participar en els Jocs Olímpics de Los Angeles en 1984 i en els de Seül en 1988; Santiago Martínez Ocaña, dels Jocs Olímpics d’Atenes 2004; i María Dolores Sotoca, la primera espanyola que va ser Campiona d’Europa en 1988.

L’organització amb major número d’halters per al V Campionat d’Espanya Màster Individual és la Federació Valenciana d’Halterofília amb un total de 48 participants, 12 dels quals pertanyen al València Club d’Halterofília.

Compartir