Una plantació de marihuana desmantelada en Alacant por la Polica Local

616

La Policia Local d’Alacant ha localitzat de matinada una plantació ‘indoor’ de marihuana amb 200 plantes que es trobaven ocultes a l’interior d’un habitatge ocupat situat en el Passatge Juan Ramón Jiménez.

Segons fonts policials els fets van ocórrer hui al voltant de les tres de la matinada quan es va alertar a la policia d’una filtració d’aigua, i immediatament es van desplaçar dues patrulles de la policia del servei nocturn.

Els agents a la seua arribada van comprovar que la filtració provenia d’un habitatge que es trobava tancada, i després d’intentar localitzar al seu propietaris i tocar el timbre sense resposta i davant el perill d’inundació van donar avís als Bombers del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis de l’Ajuntament d’Alacant.

Els bombers del SPEIS van aconseguir obrir l’habitatge en l’interior del qual van localitzar una plantació ‘indoor’ de marihuana amb 200 plantes distribuïdes en dues habitacions, amb un enganxe il·legal per a obtindre l’energia amb la qual mantenien tots els aparells de ventilació.

Els agents de la Policia Local van procedir a precintar i custodiar l’habitatge fins que es va fer càrrec de la mateixa el Cos de Policia Nacional.

Compartir