Una nova linea nocturna d’autobussos unirà el Rototom Sunsplash i Benicàssim

1050

Enguany, el Rototom està més connectat que mai. El Festival estrena línia de bus nocturn per a unir el recinte de concerts amb el municipi de Benicàssim –on hi haurà diverses parades- i reduir així els desplaçaments amb cotxe. Estarà operativa cada mitja hora, entre les dues i les set de la matinada, i es podrà utilitzar sense cost extra mostrant la teua polsera del festival.

També posa, un any més, línia directa amb la Sunbeach, en el xiringuito Solé. El 15 d’agost el servei que connectarà el recinte amb el festival a peu de platja, en el Gurugú a Castelló, estarà en marxa entre les 14.00 i les 21.00. Del 16 al 22 d’agost funcionarà ininterrompudament de 10.00 a 21.00 hores i el 23 d’agost ho farà de 10.00 a 16.00 hores.

I més novetats: estenem la connexió en bus entre l’estació de Renfe i el recinte. Enguany serà diària i donarà cobertura, del 15 al 23 d’agost, als qui arriben a Benicàssim en trens de llarga i mitjana distància.

A totes aquestes alternatives s’uneix la cobertura que ofereixen les línies regulars entre Benicàssim i altres localitats. Més informació en www.autosmediterraneo.com

Compartir