Una delegació de la Policia Local d’Alacant participa en un intercanvi profesional a Texas

682

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que una delegació d’agents de la Policia Local d’Alacant participaran en un programa de formació organitzat per la STAR-International Police Exchange que tindrà lloc del 29 de setembre al 14 d’octubre a Austin –Texas-.

Aquest programa en el qual participen altres cossos de policia europeus i estatunidencs té com a objectiu conéixer les tècniques de treball d’altres països, així com tàctiques de prevenció, per a perfeccionar els protocols d’actuació policials internacionals.

L’edil de Seguretat, José Ramón González, va destacar la importància d’aquest programa amb el qual ambdues policies intercanviaran i aprendre nous mètodes de treball, afirmant que d’aquesta forma “aconseguim tindre una policia més eficaç i preparada a la nostra ciutat per a poder així oferir major seguretat en els nostres municipis i un millor servei ciutadà”.

Així mateix recordar que huit oficials i inspectors de Texas, Califòrnia i la polizei d’Alemanya van visitar Alacant al juny per a aprendre els nostres mètodes de treball i intercanviar experiències professionals i bones pràctiques a la ciutat.Dins del programa en el qual participem la STAR-Internacional Police *xchange contempla aquesta segona fase perquè nostra Policia Local visite el comtat d’Austin –Texas-.

En aqueixa visita tots els cossos policials van poder participar en una enriquidora experiència i es van organitzar diverses activitats formatives teòriques i pràctiques. Els policies van participar en un dispositiu estàtic de trànsit i detecció de drogues amb la Unitat d’Atestats, i els agents Grup Operatiu d’Intervenció Ràpida de la Policia Local (GOIR) van realitzar controls i els van explicar també la seua forma de treballar i de la Unitat Canina.

Compartir