Una delegació d’ambaixadors de l’Associació del Sud-Est Asiàtic, ASEAN, visita l’ajuntament de València

591

L’ALCALDE HA REBUT UNA DELEGACIÓ D’AMBAIXADORS DE L’ASSOCIACIÓ DE NACIONS DEL SUD-EST ASIÀTIC, ASEAN

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut hui una delegació d’ambaixadors i personal diplomàtic pertanyent a l’Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic, ASEAN, que s’han desplaçat València per participar en l’ASEAN Business Forum ‘Oportunitats de Negoci’, que té lloc estos dies en la nostra ciutat organitzat per esta associació, amb la col•laboració de la Cambra de Comerç de València.

L’alcalde ha expressat «la voluntat de València per compartir les seues singularitats amb altres cultures», alhora que s’ha reafirmat en «l’aposta que està fent València per la internacionalització de la seua economia, i les seues potencialitats: som una ciutat oberta a la multiculturalitat i a l’emprenedoria, i este és un missatge que trasllade sempre que tinc ocasió als representants internacionals amb qui em reunisc».

La delegació ha estat integrada per les i els titulars de les ambaixades a Espanya d’Indonèsia, Filipines, Tailàndia i Vietnam, tots ells integrants de l’associació ASEAN, que han acudit a l’Ajuntament acompanyats pel coordinador del departament d’Internacional de la Cambra de Comerç. L’alcalde ha donat la benvinguda a València a la delegació, i ha destacat la importància d’impulsar línies de correspondència i propiciar trobades d’intercanvi d’experiències entre les diferents regions i entitats.

L’associació ASEAN va nàixer a Bangkok l’any 1967, a instàncies de cinc països asiàtics (Singapur, Indonèsia, Filipines, Tailàndia i Vietnam). Posteriorment, es van sumar Birmània/Myanmar, Cambodja, Laos, Singapur i Brunei i, en l’actualitat, la nova comunitat integra un ampli espai en el qual viuen més de 630 milions de persones, la qual cosa constitueix el major esforç d’integració econòmica entre països en vies de desenvolupament.

La sessió de trobada entre productors i emprenedors valencians amb els representants sud-asiàtics se celebrarà el pròxim dia 13 en el saló d’actes de Cámara València.

Compartir