Un home de Castelló assassina suposadament a les seves filles de 3 i 6 anys i després es suicida

428

Un home de 48 anys ha assassinat presuntament a les seves dues filles, de 3 i 6 anys d’edat i després s’ha llançat per la finestra del seu pis, ubicat al sext pis del carrer Riu Adra de Castelló. Al pareixer el parricida estava separat de la seva dona, mare de les xiquetes, i tenia dos procediments oberts a causa de una denuncia interpossada per la ex dona i mare de les xiquetes.

Ambdos procediments van ser dessestimats per la fiscalia i el jutge encarregat del cas, va denegar l’ordre d’allunyament sol·licitada per la demandant. Més endavant va haver-hi un altre procediment iniciat a causa d’un part de lesions, però no va haver-hi denúncia per part de l’ex dona.

A les dotze del mig dia s’han convocat diversos actes de repulsa a aquest acte, tant a l’ajuntament com en la Diputació i els diferents col·legis de la ciutat.
Precisament el col·legi al que acudien les dues xiquetes no ha celebrat hui l’acte de repulsa, ja que els companys i companyes de les xiquetes no coneixien la notícia encara. El col·legi realitzarà l’acte demà, possiblement.

De moment, no es coneixen detalls del succés i no han transcendit més detalls.

Compartir