Un grup inversor invirteix 1,1 milions d’euros en el C.D. CastellóEl C.D. Castelló tanca un acord amb un potent grup inversor per eliminar el deute

2159

Vicente Montesinos, president del C.D. Castelló ha anunciat esta vesprada en una roda de premsa que el club a signat un acord amb un important grup inversor relacionat amb el mòn del fútbol que invertirà algo més d’un milió d’euros en el Castelló. José Miguel Garrido, que encapçala aquest grup, s’ha reunit este matí amb els capitans de l’equip i el cos tècnic per informar-los de primera mà de la seva incorporació al capital del club albinegre.

Per el moment, en la pròxima assamblea se consignaràn els 315.000 euros que faltaven per complir el primer compromís de pagament amb l’Agencia Tributaria establert per este primer semestre de l’any. La incorporació del grup de José Miguel Garrido es produirà dins d’unes setmanes, en l´assamblea següent. La aportació de 1,1 milions d’euros del grup dirigit per Garrido permetrà al C.D. Castelló tancar l’exercici 2018 amb les conters sanejats i el deute amb l’estat completament liquidat.

Montesinos ha explicat que “buscaven a un inversor compromés, que aportara molt més que diners i oferira un coneiximent en el mòn del fútbol”. El president albinegre ha definit esta inversió com “smart capital”, ja que prové de una empresa inversora que ja ha treballat amb altres clubs de fútbol, com es el cas del Albacete.

Per el moment, no es coneixen els plaços en els que membres de la empresa inversora se incorporaràn a la rutina de la junta directiva, però Montesinos ha aclarit que “tot seguirà com fins ara, treballant tots junts perque el C.D. Castelló torne a estar on deu estar”. La importància de l’afició, que enguany ha superat totes les expectatives i el treball conjunt de la junta directiva, l’equip tècnic i els jugadors “han segut fonamentals perque este grup es fixe en el Club i valore possitivament realitzar una inversió que, com es lògic, vol ficar en valor”.

Amb aquesta inversió, el Club podrà afrontar els futurs reptes, que col·locaràn a l’equip en les categories superiors, pas a pas.

Compartir