Un grup d’estudiants de l’UJI guanya Cantabrobots 2018 en categoria universitària

1119

Un grup d’estudiants de l’UJI ha participat en la Cantabrobots 2018, competició de robòtica celebrada el passat 20 d’abril de 2018 a Colindres (Cantabria).

L’equip, format per Javier Albalate i Johnny Lamitier (Grau en Enginyeria Elèctrica), Jose Ángel Estrada i Francisco Sayas (Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials), Sara Molla (Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural), Alaia Oliden (Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes) i Áxel Pena (Màster Universitari en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació), va dissenyar i construir dos robots per a participar en les dues proves de la competició: minisumo i velocistes.

En la prova de velocitat, l’equip de l’UJI va realitzar el robot més ràpid, va aconseguir el millor temps absolut de la jornada i va guanyar la competició en categoria universitària. El grup va aprofitar l’ocasió per a conèixer els diferents projectes de tecnologia que l’estudiantat d’educació secundària presentava en la fira.

L’assistència a la competició ha sigut finançada pel Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa; per mitjà de les ajudes per a promoure la participació de l’estudiantat en concursos, fires i competicions d’interès institucional per a la Universitat Jaume I. L’equip continuarà participant en diverses competicions al llarg de tot l’any, amb la intenció de formar-se i formar part en un futur de la Lliga Nacional de Robòtica de Competició.

Compartir