Un grup de professors estatunidencs visita la província per a conéixer la seua oferta de turisme idiomàtic

1589

Un grup de professors procedents dels Estats Units vista la província per a conéixer de primera mà la seua àmplia oferta de turisme idiomàtic. El Patronat Costa Blanca col·labora amb la Universitat d’Alacant i l’Ambaixada d’Espanya a Washington en el desenvolupament d’aquesta interessant acció de promoció que permetrà als docents recórrer les instal·lacions i aprofundir en els programes d’aprenentatge que el territori brinda als estudiants de tot el món.
El diputat de Promoció Turística, Eduardo *Dolón, ha manifestat que “aquest producte constitueix un important pol d’atracció de visitants. Per això, des de la Diputació estem treballant per a potenciar l’oferta de turisme idiomàtic que atresoren els nostres municipis per a consolidar-nos com a enclavaments idonis per a l’aprenentatge del castellà”.
Degustar la gastronomia típica de la zona, passejar amb bicicleta pel Parc Natural de la Serra *Gelada o visitar el barri antic de Benidorm són només algunes de les múltiples activitats que l’ens turístic provincial ha organitzat amb la finalitat de promocionar entre els educadors les bondats de la destinació.
Els professors, que imparteixen espanyol en diferents universitats americanes, es troben realitzant un curs sobre aquest idioma en la Universitat d’Alacant. “Durant la seua estada pretenem oferir-los, no solament una grata experiència acadèmica, sinó també l’oportunitat de gaudir del nostre territori”, ha assenyalat el diputat.
“L’estratègia d’aquesta acció professional s’emmarca en el producte ‘*Study Costa Blanca’, que busca donar a conéixer les possibilitats d’aprenentatge que ofereixen els campus alacantins, així com la nostra extensa oferta complementària”, ha conclòs.

Compartir