Top Rural, premi Patronat de Turisme de Morella

1605
alcalde morella top rural patronat turisme

El portal turístic Top Rural rebrà el premi Patronat de Turisme de Morella 2018. Així ho han fet arribar l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García, al Director de Comunicació de Top Rural, Joseba Cortázar, aquest matí en una reunió mantinguda a la Fira de Turisme Internacional de Madrid, Fitur.

El Patronat de Turisme, format per l’Ajuntament de Morella i l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, atorga aquest premi a Top Rural ja què vol posar en valor el treball i l’especialització d’aquest portal amb el turisme rural sent un referent a nivell internacional i el suport que fa als municipis, junt a accions com els premis Meravelle Rural.

L’alcalde de Morella ha destacat que “sempre hem tingut una col·laboració molt positiva amb Top Rural. Amb aquest premi volem posar en valor el treball que fan amb el turisme d’interior”. Rhamsés ha remarcat “l’aposta que ha fet des del principi aquest portal pel turisme rural, la qual cosa l’ha convertit en un referent en el sector”.

El premi Patronat de Turisme és molt important a Morella i l’han rebut personalitats i associacions com la ONCE, el Ministre Josep Borrell, l’escriptor Manolo Vázquez Montalbán o Ferrero Rocher entre d’altres.

Cal recordar que Morella va ser la sisena Meravella Top Rural del 2017. Aquest reconeixement va ser important per a la ciutat i va tindre molt d’impacte amb la difusió en aquest important portal web.

Presentació del congrés d’art Rupestre a Morella
Ahir Morella va presentar el III Seminari Internacional de Formació sobre art rupestre que es celebrarà a Morella. Aquest compta amb més de 100 participants inscrits i compta amb un complet programa d’activitats sobre l’art rupestre llevantí característic d’aquesta zona. Aquest congrés, es celebrarà a la ciutat des del sis fins al nou de febrer i es visitaran, entre d’altres, les pintures rupestres de Morella la Vella.

Morella la Vella compta amb un patrimoni molt important, ja que les pintures rupestres dels seus abrics i coves són Patrimoni Mundial per la UNESCO. A més, durant el 2018 s’ha establert un horari estable per a visitar aquest paratge durant els caps de setmana. A més, durant el 2018 es restaurarà la cova del roure perquè també es puga visitar.