The Killers, primer cap de cartell del FIB 2018

1315

A mesura que pasen els messos, el festival de Benicàssim va donant a coneixer qui seràn els principals cap de cartell per a l’edició de 2018. El FIB es celebrarà en 2018 del 19 al 22 de juliol i ja coneixem que uns dels principals grups participants serà The Killers.

La banda dirigida per Brandon Flowers estarà present en la edició d’aquest estiu, omplint amb la seva energia l’escenari del Recinte de Festivals de Benicàssim en la seva música. Serà el tercer cop en que la banda tocarà en Benicàssim, després de les seves participacions els anys 2009 y 2013, però aquest serà el primer cop que vinguen sense el guitarra Dave Keuning y el baixista Mark Stoermer, que no toquen en directe però que continuen formant part de la banda en les grabacions d’estudi.

Els temes clàssics del grup sonaràn junt als nous, que formen part del àlbum Wonderful Wonderful, on continuen utilitzant els sons més electrònics que caracteritzen els seus últims treballs però tornen a enregistrar les guitarres, que també formen part de la seva trajectoria. Encara falte molt per saber del FIB 2018, així que tindrem que esperar una mica per coneixer la resta de noms que formaràn part del cartell definitiu.