Telefónica trasllada a la Diputació de Castelló el seu pla de previsió d’avaries a l’interior de la província

556

El director d’administracions públiques de Telefónica a la Comunitat Valenciana, Murcia i Balears, José Manuel Plaza, ha explicat al president de la Diputació, José Martí, que la companyia ha posat en marxa un pla de verificació d’actius a la província per a preveure possibles avaries i talls de subministrament.

Així li ho ha transmés en el transcurs de la reunió que tots dos han mantingut, que és continuació de la primera presa de contacte telefònic que es va produir fa algunes setmanes arran de les avaries que van deixar sense servei durant dies als municipis de Montanejos i Puebla de Arenoso.

El president Martí ha agraït la posada en marxa del pla de verificació per part de Telefónica “perquè és fonamental que les empreses i els ciutadans que resideixen en les xicotetes poblacions disposen d’una bona connexió a la resta del món per telèfon i a través de la xarxa”.

Per a José Martí, “és necessari que la companyia tingui en compte les necessitats dels pobles d’interior de la província de Castelló perquè els serveis de telefonia i internet són bàsics a l’hora d’afrontar el repte de la lluita contra la despoblació”.

Compartir