Sis platges de Benicàssim, Orpesa del Mar i Cabanes, tancades al bany tras detectar-se la bacteria E.Coli

815

Sis platges de Benicàssim, Orpesa i Cabanes romanen tancades al bany degut als resultats de les anàlisis realitzades durant el dia del divendres. En aquestes anàlisis de la qualitat de l’aigua realitzats per la Conselleria de Medi Ambient s’ha localitzat la bacter E.Coli, que pot resultar perjudicial per a la salut humana.

Per aquest motiu, s’ha hissat la bandera roja en tres platges de Benicàssim, l’Almadrava, Torre Sant Vicent i Heliópolis; dos a Oropesa, la de Les Amplaries i Morro de Gos i la de Torre La Sal a Cabanes. La situació s’ha allargat durant el cap de setmana i es creu que ha sigut causada per les fortes pluges produïdes la setmana passada.

El dilluns continua la situació, a l’espera de les pròximes anàlisis, que determinaran si aquestes platges continuen tancades al bany o si s’ha eliminat el risc per la salut que provoca la presència d’aquest bacteri. La platja de Voramar en Benicàssim i la Concha en Orpesa continuen obertes i rebent a la majoria de banyistes que s’han desplaçat buscant un lloc on poder gaudir de la platja sense problemes.

Compartir