Se presenta el FIB 2018, en ànims de superar rècords i més sol·lidari que mai

1537

Aquest matí s’ha presentat la nova edició del FIB a Benicàssim. La roda de premsa ha comptat amb Javier Moliner, el president de la Diputació de Castelló, Susanna Marqués, alcaldessa de Benicàssim i Francesc Colomer, secretari de turisme autonòmic. Per part de Maraworld, la empresa responsable de l’organització del FIB, ha estat present Melvin Benn, CEO de l’empresa.

Tots han recalcat l’impotància que tè el FIB en la provincia de Castelló, ja que es tracta del principal festival de música que es celebra a Benicàssim i tenint en conter els anys que està present a la localitat castellonenca, tè una repercusió que traspassa les fronteres espanyoles i reb visitants de molts països europeus.

La alcaldessa ha assegurat que tots els problemes rel·lacionats amb els lloguers dels terrenys del recinte de concerts estàn sol·lucionats i la celebració dels tres festivals que utilitzen el recinte està assegurada.

Per la seva part, Melvin Benn ha anunciat que els aproximadament 1.000 convidats al Festival, entre ells els mitjans acreditats, tindràn que pagar la quantitat simbòlica de 10 euros, que estaràn destinats a diverses ONGs. L’empresari britànic també ha agraït la col·laboració de l’ajuntament i la Diputació, que junt a la Generalitat Valenciana permet que el FIB continue sent un dels Festivals de referència no només en Espanya i Europa, sino també a nivell mundial.

Enguany l’organització espere rebre a uns 40.000 assistents diaris al Festival, que podrien superar eixa xifra i arrimar-se als 50.000 visitants en les expectatives més elevades.

Compartir