Se convoca el II Premi “Crònica del meu marató” per a participants a la marató de Castelló

1616

El regidor d’Esports, Enric Porcar, i la presidenta de l’associació de la Premsa Esportiva, Yolanda Peris, han presentat aquest matí el concurs de relats “Crònica de la teua Marató” en la seua segona edició. Aquesta iniciativa va destinada a aquells corredors inscrits en la VIII Maraton BP Castelló o en el 10K FACSA Castelló que vulguen descriure, en clau periodística, les seues vivències i experiències personals després de recórrer la prova que es disputarà el pròxim 18 de febrer.

Els organitzadors aspiren a superar l’èxit de participació de la primera edició. Al concurs podran concórrer tots aquells textos escrits en castellà o valencià i que siguen originals, així com els que hagen aparegut en les xarxes socials de cada participant. Cada inscrit únicament podrà presentar un treball, amb una extensió màxima d’una pàgina de Word en format de cos Arial 10, amb un interlineat senzill.

La temàtica versarà sobre la participació en qualsevol de les dues proves paral·leles i podrà contenir ítems que abasten els moments previs a la prova, les pròpies vivències de la carrera en si, així com les sensacions generades una vegada completat el recorregut. El primer premi consisteix en una inscripció gratuïta per a la pròxima edició de 2019 i altres premis que l’organització donarà a conèixer pròximament. A més, els textos guardonats amb el primer i segon premi seran publicats en els perfils oficials de l’Associació de Premsa Esportiva de Castelló i del Marató BP Castelló.

Els textos han de ser remesos a prensadeportivacastellon@hotmail.com, juntament amb el seu nombre de dorsal, nom complet i cognoms, i un telèfon de contacte. El termini d’enviament estarà obert des del 19 de febrer fins al dia 4 de març. El jurat avaluador estarà compost per membres de la APDCS i un representant de l’organització del Marató BP Castelló.

Compartir