Sanitat endureix les mesures contra la Covid-19 a la ciutat de València

3802

La Conselleria de Sanitat Universal i Sanitat Pública ha decidit endurir les mesures contra la Covid-19 a València després que la ciutat haja registrat un notable increment de casos els últims dies. De fet, acumula 63 brots dels 180 actius a tota la Comunitat Valenciana, el que representa un 35% del total.

Les discoteques i locals d’oci de València hauran de tancar a la una i mitja de la matinada, es prohibeix el botellot i es limiten a un màxim de 15 persones les reunions de l’àmbit social i familiar. Els locals de restauració de la capital hauran de tancar a la mateixa hora –la una i mitja de la matinada– i hauran de garantir la distància d’un metre i mig entre els comensals de taules diferents. Així mateix, cada taula de bars i restaurants no podrà tindre més d’una desena de persones. També queden suspeses les visites a les residències de majors situades a la ciutat i es limita l’aforament dels locals públics al 60%.

Ana Barceló ha explicat que aquestes noves restriccions, que entraran en vigor aquest divendres i s’estendran durant 14 dies, pretenen frenar els contagis, sobretot els derivats de les reunions socials i els espais d’oci. De fet, ha destacat que el 14,6% dels contagis de la Comunitat Valenciana estan vinculats a l’oci.

Compartir