Sales: “Hui és un dia històric per a la província amb un AVE que obri oportunitats turístiques i amb el que guanyem competitivitat”

1503
ave castello diputacio castello president govern

El vicepresident de la Diputació i portaveu de l’Equip de Govern Provincial, Vicent Sales, ha valorat el primer dia de funcionament comercial de la línia d’alta velocitat Madrid-Castelló com “un dia històric per a la província de Castelló i els castellonencs”.

Sales ha fet insistència en què “els castellonencs, darrere d’onze anys d’espera, per fi tenim en funcionament l’AVE que ens connecta amb la capital d’Espanya. Una AVE que representa tot un món d’oportunitats a nivell turístic però també a nivell de competitivitat de la nostra economia, Una AVE que ens situa en la modernitat, que a més no sols ens connecta amb Madrid sinó que és l’inici d’eixe ramal del corredor mediterrani que ha de connectar també València amb Catalunya i amb Europa”.

És per tot això que, tal com ha explicat el vicepresident de la Diputacióeste primer dia de funcionament de l’AVE a Castelló per a tots els ciutadans és un dia gran per a la nostra província i és just que així ho valorem i celebrem”.

La Diputació potenciarà les oportunitats de l’AVE per a la província
D’acord al treball coordinat que la Diputació realitza de la mà dels municipis i el sector turístic empresarial, El Govern Provincial ha posat sobre la taula tots els recursos per a ajudar que la província es beneficie al màxim de la posada en marxa de l’AVE a Castelló.

Així, i sempre d’acord amb allò que s’ha expressat per empresaris i municipis, El Govern Provincial ha anunciat una pròxima campanya promocional de 300.000 euros d’inversió a Madrid amb tal de captar al màxim nombre de turistes que trien Castelló com a destí de cap de setmana. En eixa mateixa línia, tècnics del Patronat Provincial de Turisme estan creant junt amb turoperadors online líders en el mercat madrileny, paquets turístics que aglutinen les propostes i necessitats dels empresaris turístics castellonencs, amb tal d’impulsar la comercialització tant d’allotjament com d’experiències i productes turístics dels municipis de la província amb els bitllets de l’AVE.

Compartir