Ribó posa en valor el treball conjunt pùblic-privat per a avançar en sostenibilitat i creació d’ocupació

7616

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat junt amb els directius de Vodafone a Espanya i la Comunitat Valenciana les obres de la nova seu de Vodafone a València. Un centre de més de 6.300 m², situat en la avinguda de les Corts Valencianes 15, i que albergarà més de 500 llocs de treball que reafirma “el compromís de l’Ajuntament de València amb la creació d’ocupació de qualitat a la ciutat”, segons ha manifestat Ribó. “Es prioritzen implantacions de noves activitats de caràcter estratègic que aporten llocs de treball a la ciutat”, ha dit l’alcalde en la visita, en què ha estat acompanyat per la regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud.

Un “deure” de la corporació municipal que per a Ribó “fa que mantinguem un tracte directe amb totes aquelles companyies que poden ser generadores d’oportunitats per als valencians i les valencianes, i a les que també demanem un compromís amb el treball estable i de qualitat per a la nostra ciutat”. Així mateix, l’alcalde de València ha remarcat que “València està transitant cap a un canvi de paradigma en què la sostenibilitat es convertix en transversal a les nostres polítiques públiques”. Per això, ha saludat “l’aposta per un edifici a l’avantguarda de les tecnologies en eficiència energètica”, una decisió que conforma per a ell “un indicador de les complicitats que han de teixir-se entre tots els actors, públic i privats, per a afrontar els reptes que ens afecten globalment, com el canvi climàtic”.

SEU SOSTENIBLE I AMB CONNECTIVITAT 5G

L’edifici, propietat de l’empresa valenciana Euresva i la data inicial de lliurament de la qual està prevista per a finals del 2021, comptarà amb un total de 12 plantes de les quals Vodafone ocuparà les 6 últimes. La nova seu comptarà amb alts estàndards de flexibilitat, accessibilitat, sostenibilitat i eficiència per a oferir un entorn de treball més àgil i col·laboratiu.

A més, la instal·lació respectarà les directrius d’il·luminació LEED i comptarà amb un sistema de control energètic i de millora en la gestió dels residus. També comptarà amb zones per a càrrega de vehicles elèctrics, així com espais per a bicicletes i patinets. Finalment, cal destacar que tot l’edifici i els seus voltants comptaran amb la connectivitat 5G, l’única disponible actualment a Espanya. De fet, València va ser una de les primeres 15 ciutats espanyoles que des de juny de 2019 gaudixen d’una tecnologia que oferix velocitats de descàrrega de fins a 1Gbps i baixes latències de fins a 5 mil·lisegons. L’alcalde ha visitat les obres juntament amb Remedios Orrantia, directiva de Vodafone a Espanya, i el director territorial de Vodafone a la Comunitat Valenciana, Jesús Suso.

Compartir