Ribes compareixerà voluntàriament en el ple, per transparència

3564

El regidor de Joventut i Mobilitat Sostenible del Grup Municipal Socialista de Castelló, Jorge Ribes, ha sol·licitat la compareixença voluntària davant el ple de l’Ajuntament de Castelló per a donar compte del procés administratiu dels bons de transport impulsats des de la Regidoria de Joventut.

L’edil socialista, per transparència, ha demanat comparéixer en la sessió plenària ordinària d’aquest mes de gener per a explicar els detalls del procediment referent a les targetes de transport públic dirigides a joves, “davant els intents de manipulació i l’estratègia de descrèdit del Partit Popular”.

Una vegada més, el regidor ha decidit detallar com s’ha dut a terme la tramitació d’aquests bons, sobre la qual ja ha donat compte públicament i en els diferents fòrums en els quals se li ha requerit informació, tant en el ple ordinari del passat mes de desembre com en diferents comissions d’estudi. “No hi ha res a ocultar sobre aquest tema. De fet, tot el procediment administratiu és públic, he donat explicacions allà on se m’han demanat i no tinc cap inconvenient a tornar a donar-les tantes vegades com siga necessari. Per això, he sol·licitat una compareixença voluntària per al ple d’aquest mes”, ha afirmat l’edil socialista.

“Desgraciadament al PP de la Gürtel, de Fabra i de Púnica no li interessa la veritat, només generar soroll i confusió i unflar una polèmica estèril intentant entelar una iniciativa que promou la mobilitat sostenible i facilita l’ús del transport públic entre la gent jove de la nostra ciutat”, ha conclòs Ribes.

Compartir