Reforç de la desinfecció contra rosegadors i paneroles en la xarxa de clavegueram municipal d’Alacant

931

L’Ajuntament d’Alacant i el laboratori Lokímica es coordinen aquests dies a la ciutat per a impulsar actuacions de control de rosegadors i paneroles en la xarxa de clavegueram municipal, com s’aprecia en les imatges.

Tècnics de l’empresa química, amb base en el polígon del Pla de la Vallonga, estan desplegant aquestes jornades per diversos barris de la ciutat els seus tractaments utilitzant productes “rodenticidas i insecticides d’última generació, biodegradables i respectuosos amb les persones, animals i el medi ambient”, segons *Lokímica.

“Com en anys anteriors, previ a les Festes de Fogueres i època estival, es realitzen actuacions de reforç extraordinari en les principals zones de la ciutat destacant àrees del Centre, Platja de Sant Joan, Cap Hortes, Zona Nord i Zona Sud”, als quals s’afigen els treballs de desinfecció en altres paratges conflictius, segons l’empresa.

Al mateix temps que s’actua en la xarxa de canalitzacions, també es treballa per al control de plagues en zones obertes del terme municipal, com a solars públics i jardins, vigilant i reforçant, si es creu necessari, amb tractaments antivectorials.

Des del laboratori recorden a la ciutadania alguns consells per a previndre la proliferació de rosegadors i paneroles, com mantindre nets habitatges i solars, evitant vegetació i fems. Apunten, a més, que l’alimentació d’animals es realitze de manera correcta, sense deixar, en cap cas, menjar en la via pública de manera continuada. Aquestes restes constitueixen un dels factors que influeix en l’aparició de plagues.

Lokímica apunta que, en tot moment, té present la cura del medi ambient, per la qual cosa els productes destinats a aquests serveis són d’última generació, innocus per a persones, animals o plantes.

Compartir