Recta final per a participar en la 5K BBVA Volta a Peu a la Ciutat de Castelló

1487

L’organització anima als participants a fer la prova amb l´indumentària festera

La 5K BBVA Volta a Peu Castelló-XVIII Trofeu Luis Adsuara se celebrarà, com ja és tradició, l’últim diumenge de Magdalena a les 12 del migdia. Es tracta d’una volta popular i desenfadada de 5 quilòmetres que pretén superar-se any rere any en participació popular, segons ha indicat Luis Adsuara, promotor de la prova, qui a més ha animat als corredors a realitzar la prova amb el vestit típic castellonero.

Fins avui, són vora les 500 les persones que han formalitzat la seua inscripció. El termini oficial es tancarà demà dijous 8 de març a les 19.00 hores i té un cost de 5 euros. Els participants rebran una completa borsa amb samarreta commemorativa inclosa. El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat el caràcter festiu d’aquesta carrera popular que forma part ja de la programació de les proves esportives de la ciutat de Castelló.

La Volta a Peu a la Ciutat de Castelló té eixida des del carrer Saragossa (al costat de rei Don Jaime) i un recorregut circular cap al carrer República Argentina, avinguda de Borriana, carrer Herrero, carrer Major, Alcalde Tárrega, Ronda Magdalena i meta en l’avinguda Rei Don Jaime.

La inscripció es pot fer via en línia, en www.evasion-runningcastellon.com, en www.urbanrunnigcastellon.com, i en www.free-run.es, i també en tendes especialitzades en running: Atmosfera Sport Running, Free Run, Evasion Running, Play Off i Urban Runnig. Fora d’aquest termini el preu és de 10 euros i solament es podrà tramitar a través del Corte Inglés, i a més, en aquest cas, no es garanteix que els seus noms apareguen en la classificació. La inscripció té un component benèfic, ja que el 1% va destinat a l’Associació de Afanías.

Compartir