Record go Ocasión, nuevo patrocinador del CD Castellón

1528

El CD Castelló i Rècord go Ocasió han arribat a un acord de col·laboració perquè el concessionari multimarca de cotxes es convertisca en patrocinador del conjunt albinegre.

El director de flotes i remàrqueting, Borja Florí, manifesta que la seua cooperació se deu al fet que “Record go ha canviat tota la seua forma de ser i volem ser partícips dels èxits d’una afició increíble”. “Record go Ocasió és una forma diferent de comprar un cotxe de segona mà amb majors garanties per als nostres clients”, declara Florí. El concessionari disposarà d’una lona en Preferència Alta junt amb l’eslògan “Ací viu una afició de rècord”. Esta ubicació se deu al fet que el director ha ressenyat la importància que ha tingut l’afició esta temporada: “una afició de rècord és la millor sinergia que es puga tindre amb la gent de Castelló”, manifesta.

Rècord go Ocasió es postula com un concessionari que compartix els valors del CD Castelló perquè “el treball dur i la continuïtat són importants per a poder conseguir-lo”, explica Florí en referència a l’anhelat ascens a Segona Divisió B. En cas d’ascens a Segona Divisió B, Rècord go seguirà al costat del CD Castelló acompanyant a eixe rècord d’abonats que ha contagiat tantes persones.

Compartir