Quinze artistes participaràn en la Social Art Gallery del Rototom Sunsplash

992

Quinze artistes de diferents disciplines i seleccionats entre un centenar de propostes donaran forma aquest estiu al nostre museu a cel obert

La Social Art Gallery 2018 ja té noms. Els de la quinzena d’artistes seleccionats entre més de cent propostes rebudes en nostra 25a edició i que impregnaran de creativitat aquesta plataforma d’expressió artística, que enguany reforça els seus llaços amb el públic amb l’elaboració d’un gran mural participatiu.

Il·lustració, pintura, grafiti, muralismo impressionista i fins a treballs en relleu conflueixen en aquest elenc artístic amb representació internacional, com és el cas de Nambowa Malua (directe des de Namíbia) o el peruà Najart. Aquest viatge artístic continua per Barcelona, Soria, Sant Sebastià, València, Alzira i Palència, amb exponents com la il·lustradora Gemma Capdevila, Laura Villalpando, Mai Hidalgo, Maga, Toni Cuatrero, El Dimitry, Marta Lapeña o InnovArt 19. S’uneixen a l’espai més artístic del nostre festival Mystic Missy Fu, Ludovico Art, Such, Erik Schmitz i Sig. Luigi. Tots, i totes, donaran regna solta a la seua creativitat sobre el lema del nostre aniversari, 25 anys caminant junts.

“Nivell i diversitat” han sigut determinants en l’elecció dels qui ompliran d’art en viu aquest museu a l’aire lliure, explica la coordinadora de l’àrea, l’artista valenciana Iris Serrano. “Hem buscat varietat en disciplines, tècniques i plantejaments, maneres diferents de crear”, assenyala.

L’àrea manté també enguany el seu vessant solidari i les 15 obres dissenyades en aquesta edició eixiran a la venda per a destinar els seus beneficis a ajudar a finançar projectes socials.

A més, la Social Art Gallery amplia agenda per a despertar entre el públic l’interés per l’art. Amb la col·laboració del col·lectiu De Budells Aerosol proposa la realització d’un mural participatiu de gran format –i amb factor sorpresa- on cada persona podrà deixar la seua petjada creativa durant els tres primers dies de festival.

Compartir