Quesa començarà les reformes de piscines i pistes esportives gracies a l’ajuda de la Diputació de València

984

La Diputació de València ajudarà a Quesa amb la reforma de la zona esportiva municipal. A través del pla bianual de Serveis i Obres Municipals, SOM, l’ajuntament durà a terme una reforma integral del poliesportiu. “Es va construir en 1986 i necessita millores, així com una ampliació per a cobrir la demanda dels veïns”, explica l’alcaldessa, Carina Primer.

Una de les actuacions té a veure amb les piscines que, des que es van fer, fa més de 30 anys, funcionen amb gots comunicats i, segons explica la primera edil, “la normativa obliga a separar-los”. A més es van a arreglar els vestuaris i la zona de dutxes, es van a instal·lar plaques solars per a l’aigua calenta i es construirà un xicotet magatzem per a material de neteja i manteniment. “Fa uns anys ja es va reformar la gran gràcies també a fons provincials”, explica Primer.

Noves pistes

L’Ajuntament de Quesa també va a destinar part de la subvenció del SOM 2018-2019 a construir noves pistes, una de pàdel i una altra de bàsquet. Aquesta última respon, segons explica l’alcaldessa, “a la demanda d’un grup de veïns aficionats que necessiten un espai habilitat per a poder practicar-ho”.

En la resta de pistes, com la de frontó, la de futbol sala o la de tennis, també es faran actuacions, es pintaran i s’arreglaran esquerdes i closos. “Creiem que adequant el poliesportiu i augmentant l’oferta de serveis els veïns podran donar-li més ús i en millors condicions”, assegura Carina Primer.

Compartir