Prop de 2.000 atletes s’han inscrit en el XLI Cross Ciutat de Castelló

1387

La competició, en la qual participaran els millors fondistes de la Comunitat Valenciana, es trasllada enguany al parc de l’Auditori

Prop de 2.000 atletes participaran aquest diumenge 9 de febrer la XLI edició del Cross Ciutat de Castelló, una competició que enguany es trasllada al parc de l’Auditori de Castelló amb l’objectiu d’acostar aquesta disciplina a la ciutat. El regidor d’Esports, Omar Braina, ha participat en la presentació d’aquesta nova edició en la qual estaran els millors fondistes de la Comunitat Valenciana, al costat d’atletes nacionals i internacionals.

“Des del Patronat Municipal d’Esports secundem totes les iniciatives que, com aquesta, visibilitzen la pràctica de l’esport a nivell professional o de competició, però també a totes aquelles cites esportives que ho situen com a alternativa d’oci prioritària”, ha indicat Braina. La cita comptarà a més amb una prova popular perquè puguen apuntar-se totes les persones aficionades al running.

El XLI Cross Ciutat de Castelló serà puntuable per al circuit de cross de la Comunitat Valenciana, l’IV circuit de Cross de la Diputació de Castelló i per al circuit municipal de cross. L’esdeveniment començarà a les 9.45 hores i en el participaran atletes nacionals i internacionals dels diferents clubs, entre ells el Club Atletisme Platges de Castelló, organitzador de la competició.

Braina ha agraït el treball als organitzadors d’aquest esdeveniment per bolcar-se un any més aquesta prova i pel seu esforç per a tractar de situar-la entre les deu millors del calendari nacional.

Compartir