Piscina València reobri després de una remodelació amb 5.000 metres quadrats d’instalacions esportives

1653

La regidora d’Esports i presidenta delegada de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha visitat este matí la nova instal·lació esportiva municipal Piscina València en el passeig de l’Albereda. Este nou equipament municipal reobri les seues portes després del seu tancament al juliol de 2014 i ho fa amb una inversió de més de 10 milions d’euros per part de l’empresa SUMA, a través d’una concessió de servici amb execució d’obra.

D’esta manera, tal com ha apuntat Bernabé «València i les seues ciutadanes i ciutadans recuperen una instal·lació emblemàtica que oferirà, gràcies a les seues més de 5.000 metres quadrats de sòl esportiu, més de 20 tipus diferents d’activitats dirigides, inclosa natació, gràcies a la seua piscina de 25 metres amb 8 carrers».

I és que la nova instal·lació esportiva compta amb cinc àmplies sales per a activitats com: bodi combat, cross training, ciclisme de sala, entrenament funcional, pilates o ioga, entre altres. Així mateix, els qui visiten Piscina València podran gaudir també d’una sala fitness de 1.000 metres quadrats amb musculació, zona de cardio, pes lliure i estiraments. Cal sumar també una sala de ciclisme de sala amb bicicletes d’última generació, un box d’entrenament funcional i dues terrasses exteriors amb solarium.

Piscina València es regirà per l’Ordenança Municipal de preus, com la resta d’instal·lacions esportives municipals de la xarxa de la Fundació Esportiva Municipal, on per exemple es pot adquirir un abonament mensual des de 21€ per a persones amb diversitat funcional o majors de 65 anys o un abonament familiar per a tres membres per 51,35 euros mensuals.

Compartir