Pirotècnia Piromart debuta aquest dimarts a Alacant amb una mascletà en la qual combina el tradicional i el digital

1213

Un tret en el qual ha combinat el tradicional amb el digital ha constituït el debut de Pirotècnia Piromart en les mascletàs que es disparen en la Plaça dels Estels. Aquesta quarta sessió del XXXII Concurs ha començat amb quatre fases aèries amb combinacions de diferents sons que han anat de menys a més, amb una duració total de 5,12 minuts.

A aquest inici li han seguit cinc fases de l’aeri-terrestre que han anat de menys a més tant quant a calibre com en potència. Tres passades de terratrémol han prologat el bombardeig aeri final en el qual s’ha tornat a combinar el tradicional amb el digital. En aquesta *mascletà s’han utilitzat 85,5 quilos de massa reglamentada.

Atencions sanitàries de Protecció Civil.

Així mateix informar que els efectius sanitaris de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament d’Alacant han atés hui en la *mascletà a tres persones, un home i dues dones, per lipotimias, baixades de tensió, colps de calor i una per una caiguda.

Aquesta quarta mascletà del concurs ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala; de la vicealcaldessa Mari Carmen Sánchez, i dels edils de la nova Corporació Municipal.

Compartir