Peniscola celebrará la seva XI Setmana Esportiva del 19 al 27 de maig

1000

L’Ajuntament de Peníscola, amb la col·laboració de les associacions i clubs esportius de la població, ha organitzat la desena edició de la Setmana Esportiva. Des del 19 fins al 27 de maig s’han programat un total de 14 activitats de diversa índole per al “foment i promoció de la pràctica de l’esport, així com per a visibilizar la importantíssima labor que realitzen les distintes entitats esportives locals” ha explicat la regidora d’Esports, Raquel París.

El programa d’activitats proposa activitats relacionades amb els esports més majoritaris, així com amb disciplines minoritàries, “que tenen en la setmana esportiva també una oportunitat de promoció”.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut agrair a totes les entitats la implicació en l’organització d’esta setmana temàtica ja consolidada, destacant els més de 1000 esportistes que participen en les activitats programades any rere any incidint en l’important que és “promoure l’activitat esportiva, incentivar la seua pràctica i promocionar les diverses modalitats i disciplines que acull i ofereix Peníscola no sols en les instal·lacions esportives, sinó també a l’aire lliure”.

Les vuit associacions o clubs esportius participants en la programació d’activitats són Club de Caça La Gaviota, Societat Pesca Esportiva Peñíscola, Club Pesca Torre Badum, Bàsquet Club Peñíscola, Club Busseig Papa Luna, Centre Excursionista Serrad ‘Irta de Peñíscola, Club de tenis y Club Handbol Peñíscola Maestrat. A més comptarem amb a col·laboració de Leire Rovira per a la promoció de la gimnàstica rítmica i del Centre Esportiu Beat Trainning per a la masterclass de 2000K.

Compartir