Participació organitza la primera Trobada d’Associacions amb la campanya ‘No us quedeu a fosques’

785

La vicealcaldessa i Regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, participarà el dissabte 24 de novembre en la primera Trobada d’Associacions dintre de la campanya ‘No us quedeu a fosques’, que té com a objectiu visibilitzar els col·lectius i associacions veïnals de Castelló. La jornada començarà a les 9.30 hores en la Sala de Conferències del Menador.

L’acte estarà inaugurat per la vicealcaldessa i a continuació tindran lloc dues conferències amb els ponents convidats, Jordi Serrano, rector de la Universitat Progressista d’Estiu a Catalunya, i Julio Huerta, Director de la Fundació Horta Sud. Al finalitzar les ponències hi haurà una taula redona on es debatrà sobre el present i el futur del teixit associatiu de la ciutat. “És un espai per a reflexionar sobre el present i el futur del teixit associatiu, on analitzarem la situació actual de les associacions de Castelló, i reflexionarem sobre els reptes dels pròxims anys” ha afirmat Brancal.

“Volem agrair la tasca que porten a terme les associacions per construir una ciutat millor, gràcies a la participació en l’Escola de Participació i el seu compromís en la ciutat” ha remarcat la vicealcaldessa Ali Brancal.

Compartir