Onda signa un nou conveni en l’associació de comerç local

1089

L’Ajuntament d’Onda, liderat per Ximo Huguet, ha renovat un any més el conveni amb Onda Centre Comercial, amb la finalitat d’engegar un conjunt d’accions i iniciatives que servisquen per a contribuir al desenvolupament econòmic i empresarial de la ciutat, per a seguir impulsant la recuperació econòmica, la creació d’ocupació, i la millora de la competitivitat empresarial de les empreses locals. “Seguim amb el nostre compromís d’afavorir a les xicotetes i mitjanes empreses de la nostra localitat. Som conscients que el comerç és un motor de summa importància per a dinamitzar l’economia d’Onda i per açò tornem a tenir en compte les seves necessitats econòmiques, socials i professionals en aquest conveni”, ha explicat l’alcalde després de la signatura.

A través de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, l’Ajuntament destinarà 29.000 euros per al finançament de serveis, activitats i programes que es realitzaran durant l’any, i en els quals ambdues parts treballaran en col·laboració. A més, se seguirà fomentant la formació i la promoció entre els afiliats de l’associació Onda Centre Comercial.

Aquests objectius són compartits tant per l’Ajuntament d’Onda, que els inclou dins de la seva estratègia de promoció econòmica, com per l’entitat. En aquest sentit, Huguet ha destacat que “es tracta de fer un pas més en el treball en xarxa entre l’organisme i la institució, amb tots els recursos disponibles, de cara a aconseguir un objectiu conjunt que acabe beneficiant a tots els onders”.

Finalment, Huguet ha assenyalat que “per a aquest equip de govern és una prioritat estar al costat de les empreses que s’han mantingut malgrat la dura crisi econòmica i que ara conformen un important element dinamitzador de l’economia de la ciutat”. D’aquesta manera, es continua amb la dinàmica de promocionar i crear serveis comuns amb els quals poder assistir als comerciants, anticipant les seves necessitats i, per tant, podent programar les accions necessàries per a aconseguir les millores socials i econòmiques dels integrants d’Onda Centre Comercial.

Compartir