Onda inaugura les casetes de la Fira del Llibre front al Poliesportiu Victor Cabedo

1347

La Fira del Llibre d’Onda celebra la seva 33 edició i ho fa, per primera vegada, davant del Pavelló Víctor Cabedo. Un espai nou en el qual es donaran cita escriptors, aficionats a la lectura i veïns en general.

D’aquesta forma, aquesta vesprada s’obrin les portes d’aquesta fira que compta amb una completa programació per a totes les edats. Amb aquest esdeveniment, el consistori no solament pretén donar a conèixer les últimes novetats literàries. A més, l’Ajuntament té com a objectiu convertir aquesta fira en un lloc on comprar llibres, i en un punt de trobada i de foment de la lectura per a tots els onders i veïns de poblacions properes. Un any més, des del consistori s’aposta per impulsar la cultura a través dels llibres i de diferents tallers, presentacions, jocs i activitats que, des d’avui i fins al diumenge, podran gaudir-se al municipi.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, juntament amb el tinent d’alcalde de Cultura, Lluís Pastor, han donat per inaugurada la fira i han convidat a tots els onders a participar de les activitats que des del consistori s’han programat. Abans de les paraules de tots dos, a la caseta de la Biblioteca Municipal ja tenia lloc un taller per als més xicotets de marcapágines amb missatges, i a la caseta de l’editorial Sar Alejandria, Natalia Sánchez signava exemplars del seu llibre ‘La col·lisió de les nostres destinacions’.

Després de la inauguració, s’ha fet lliurament d’un obsequi a la guanyadora del cartell que anuncia aquest any la Fira, Alba Viciano. La resta de cartells que optaven a ser imatge de l’esdeveniment enguany poden visitar-se a la caseta de la biblioteca. A les 19.30 hores, ha tingut lloc el principal espectacle del dia d’avui, de màgia, a càrrec d’Albert Llorens anomenat ‘Gran Bibliomàgia’, al qual un gran número d’onders han acudit en família.

Els pròxims dies, la Fira del Llibre seguirà oferint múltiples activitats entre les quals destacaran els tallers a diari a la carpa de la biblioteca per als més xicotets, les signatures i presentacions de llibres amb la presència dels seus autors, contacontes, jocs i espectacles per a totes les edats. A més, com ja és habitual, els llibres que es compren durant la fira comptaran amb un descompte del 5%.

Compartir