Onda finalitza les obres de l’aula per a xiquets de 2 i 3 anys en el CEIP Miralcamp

738

L’Ajuntament d’Onda ha finalitzat les obres d’adequació d’una de les aules del CEIP Miralcamp perquè puga albergar alumnes de 2 a 3 anys. L’aula començarà a prestar servei el pròxim 10 de setembre, quan s’inicie el nou curs escolar 2018/2019. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “estem contents que s’hagen complit els terminis previstos perquè els pares i mares puguen conciliar la seva vida laboral i familiar des del principi de curs” i ha afegit que “els onders que van nàixer l’any 2016, podran optar a aquest servei escolar públic, augmentat així la gratuïtat d’aquesta etapa educativa que s’ofereix en la localitat d’Onda”.

Les obres dutes a terme en el centre compleixen amb les exigències que la Conselleria d’Educació proposava per a poder obtenir l’homologació corresponent i acollir a l’alumnat de dos anys en les millors condicions possibles. Així, s’ha escomès una millora de l’accés a l’aula, l’adequació del sòl del pati i de la calefacció per a evitar riscos amb els xiquets. Ximo Huguet ha assegurat que “aquest tipus de serveis són importantíssims per a la ciutadania, ja que faciliten l’accés a tots els menors a l’educació pública cada vegada més primerenc. Des de l’equip de govern apostem per un ensenyament públic de qualitat i accions com aquesta ens fan avançar en aquest camí, millorant la qualitat de vida de moltes famílies onders”.

Cal recordar que el consistori ofereix altres ajudes i subvencions escolars a les famílies onderes com són el Xec Guarderia, o les Escoletes que es realitzen al Nadal, Pasqua o en l’època estival. “Des del consistori seguim treballant per a assegurar l’educació, perquè és un pilar bàsic en la nostra societat i que ens fa créixer. No anem a escatimar en esforços ni recursos per a aconseguir un accés just i igualitari per a tots els xiquets d’Onda, siga el que siga la seva situació familiar, perquè no volem deixar-nos a ningú pel camí”, ha destacat l’alcalde, qui ha conclòs dient que “el municipi també millorarà altres centres educatius de la localitat a través del Pla Edificant, també de la Generalitat Valenciana”.

Compartir