Onda es prepara per acollir als equips de La Vuelta 2019 i espera milers d’aficonats

1169

La ciutat d’Onda es prepara per a acollir aquest divendres 30 d’agost, als milers d’afeccionats que gaudiran l’eixida de la Volta a Espanya.

Per a això, l’Ajuntament d’Onda posa en marxa un gran dispositiu de seguretat policial amb 30 agents que en torn de matí i vesprada es disposaran al control i gestió de la seguretat dels ciutadans.

D’altra banda, les patrulles estaran preparades per a atendre qualsevol incidència que succeïsca en el municipi. Se li suma, la coordinació de cent voluntaris que vetlaran per l’èxit d’aquest esdeveniment internacional.

“Viurem una cita històrica a Onda amb l’acolliment d’aquest esdeveniment internacional i estem treballant molt dur perquè tant equips professionals com visitants, i els propis veïns de la ciutat se senten acollits i gaudisquen de la Volta. Pel que, treballem perquè tot isca perfecte”, ha recalcat el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor.

Aquest gran esdeveniment esportiu començarà a les 11.00 hores amb l’arribada dels equipe professionals a l’Avinguda Serra d’ *Espadà, després hi haurà control de signatures en el pàrquing del Pavelló Poliesportiu Víctor Cabedo. A les 12.25 hores els milers de visitants podran veure als ciclistes recorrent els principals carrers de la ciutat, en aquest moment es podrà veure amb més detall a l’escamot de ciclistes, ja que la carrera neutralitzada es presta a això.

Pastor afig: “Oferirem una ambiciosa programació als milers de *ondenses i visitants que ompliran la ciutat aquest cap de setmana”. A les 16.00 hores passarà per Onda la 7é etapa de la Volta a Espanya 2019 fins a arribar al Mes de la Costa a Llucena.

Sector hoteler al 95% a Onda

El sector hoteler frega el ple en ocupació hotelera al 95% el cap de setmana de la Volta a Espanya per a atendre els milers de turistes,equips professionals de corredors i altres en la setena etapa de la Volta.

Zones habilitades per a equips professionals i premsa:

Des de les 7.00 hores del dijous 29 fins a les 17.00 hores del divendres 30 d’agost quedá reservat l’espai per als equips professionals de la Volta. Els carrers en les quals no es podrà estacionar:

– C/ Sanchis Guarner entre l’Avinguda Sierra Espadán i la avda Constitució.

– C/Miquel Peris tram entre la C/Francesc Ferrer Pastor i la C/ Sanchis Gaurner.

– C/ Isidoro Peris, tram entre l’Av. Sierra Espadán i l’Av. Catalunya (pàrquing premsa).

– Av. País València, tots dos costats del tram comprés entre la C/ Cervantes i l’Av. Montendre, a l’altura d’electrodomèstics Milla muntaran un Sprint Intermedi, al pas de la carrera per la localitat.

Compartir