Novena edició en Benidorm del Concurs de ‘Tapas y Pinchos’, alta cuina en miniatura

1350

Del 15 al 23 de juny tindrà lloc la novena edició del ‘Concurs de Tapas y Pinchos’, emmarcat dins del Benidorm Gastronòmic, que organitzen la Regidoria de Turisme i l’associació *Abreca de bars, restaurants i cafeteries de Benidorm

21 establiments tornaran a competir pel guardó de la mostra degana del Benidorm Gastronòmic que hui ha sigut presentat en el Centre de Turisme (*CdT) Domingo Devesa de la ciutat en un acte que ha comptat amb la participació de l’alcalde en funcions, Toni Pérez; el president de *Abreca, Javier del Castell, el director d’Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana, Mario Villar; i la padrina del Benidorm Gastronòmic 2019, *Trini Mas.

Toni Pérez ha assenyalat que aquest concurs que “guanya en prestigi” any rere any “té la facultat d’acostar el nostre” perquè “consumidors i usuaris puguem degustar el millor de la nostra cuina en els millors establiments” de Benidorm. Pérez ha recordat que el Concurs de Tapes i *Pinchos és ja “cita obligada de la marca Benidorm” i per això, la Regidoria de Turisme i tot l’Ajuntament “estem al costat de *Abreca, dels nostres restauradors, i dels establiments que ens feu grat el paladar”.

En la seua intervenció, Javier del Castell ha posat l’accent en el “nivell” de la mostra gastronòmica que any rere any augmenta “gràcies a l’esforç i al treball dels cuiners de la nostra ciutat que aconsegueixen elaborar tapes increïbles”. Per part seua, Mario Villar ha precisat que “la gastronomia és un recurs principal de la nostra Comunitat i el complement perfecte per al sol i la platja”. Finalment, Trini Mas, com a padrina del Benidorm Gastronòmic 2019, ha agraït el suport de l’Ajuntament al sector, ha donat les gràcies als cuiners “per pensar i elaborar tan difícils tapes”, i ha animat a tot el públic a “que vinguen a degustar-les” del 15 al 23 de juny.

Establiments participants

Els restaurants que competiran en el Concurs de Tapes i Pinchos 2019 són *Atxuri, Cerveseria *Angelillo, Natura morta Aurrerá, El Choquero, Cerveseria Cruz Blanca, El Txoco, Esturió, La Brasería Aurrerá, La Cava Aragonesa, La Família, La Mejillonería, La Tabernita del Sud, La Tapería Aurrerá, Els Peixos, Marge Restobar, Marisquería El Port, Pintxos Aurrerá, Saltoki Taverna,Tapes i Vi, Tragantona i Zarzosa.

Per a participar en el concurs, els comensals han de valorar, com a mínim, cinc propostes dels establiments participants. Tota la informació es pot seguir a través de l’aplicació per a dispositius intel·ligents ‘Gastro esdeveniments’, disponible en l’Apple Store i el la Google Play.

Després del Concurs de Tapes i Pinchos, la següent etapa del Benidorm Gastronòmic 2019 serà les Jornades dels Arrossos de la Terra, que tindran lloc del 19 al 27 d’octubre.

Compartir