Nova pàgina web per al C.D. Castelló

1069

El CD Castelló ha llançat aquest dimarts la nova web oficial del CD Castelló, un portal totalment renovat respecte a la web anterior i que s’adapta a la perfecció als dispositius d’última generació com tablets i telèfons intel·ligents.

La nova web de l’entitat albinegra ha sigut desenvolupada entre el CD Castelló i Solucions Cuatroochenta, empresa castellonenca líder en Business Performance Techs (BPTechs), tecnologies orientades a la millora de resultats en les organitzacions, amb el focus en el desenvolupament d’apps i la transformació digital i implantació i trajectòria a Europa i Llatinoamèrica.
Res més accedir a www.cdcastellon.com, els milers de albinegres que segueixen de prop el dia a dia del que succeeix en Castalia podran notar el canvi. La nova web oficial és molt més atractiva quant a disseny, i molt més fàcil i intuïtiva a l’hora de navegar. “Des de la seua concepció, la web s’ha pensat per a donar respostes als principals dubtes o qüestions tant per a un seguidor habitual ‘orellut’ o qualsevol persona que vulga saber de prop el que succeeix en el CD Castelló”, manifesten fonts de Solucions Cuatroochenta.

L’afició i empreses, pilars fonamentals

La nova web cdcastellon.com està centrada, principalment, en l’afició albinegra, la vertadera culpable del bon moment que viu el CD Castelló actualment, superant els 13.200 abonats i amb un futur esperançador. D’altra banda, el CD Castelló ha fet l’ullet, també, al quasi centenar d’empreses que, entre la passada temporada i l’actual, s’han sumat al projecte i han decidit apostar per la marca CD Castelló. “En la nova web, els patrocinadors que han confiat en nosaltres veuran molta més repercussió dels seus continguts i un major retorn. Gràcies a ells i a l’afició, el CD Castelló està més viu que mai”, manifesta Pepe Mascarell, director de l’Àrea de Negoci de l’entitat albinegra.

Les novetats

A més dels continguts i seccions habituals que ja tenia anteriorment la web oficial del CD Castelló, en el nou portal www.cdcastellon.com es podran adquirir entrades on-line per als partits de Castalia, a més de que s’agilitarà el procés de renovació i noves altes d’abonats. D’altra banda, tota la informació sobre la cantera i l’àrea social apareixerà reflectida en la web de la Fundació Albinegra, que eixirà a la llum en els pròxims dies. També, els internautes podran estar molt més al dia de l’actualitat del primer equip i el club, ja que en la nova secció ‘Agenda’, els albinegres podran consultar quan i on entrena el primer equip, l’aniversari dels jugadors, les dates dels partits o les dates més assenyales per a l’entitat de Castalia… i tot això li ho podran fins i tot incloure en el calendari del mòbil. Una altra novetat a destacar és la secció ‘Identitat Visual Corporativa’, que reuneix l’escut i logosímbols del club en diferents colors i formats.

Però tot això no queda ací, ja que la nova web creixerà en els pròxims mesos amb l’objectiu d’explotar al màxim el factor audiovisual (realització de streaming, esdeveniments en directe…) i es publicaran noves funcions a l’altura d’un club modern i amb una gran afició. Una web de referència a nivell nacional per la seua facilitat d’ús, qualitat de continguts i adaptabilitat a nous suports.

Compartir