Nova llicencia per a una residència d’estudiants a l’avinguda del Port

1789

La regidora de Llicències d’Activitats de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, ha donat a conèixer que l’Ajuntament ha donat llum verda a la construcció d’una residència d’estudiants amb 249 places en el número 83 de l’avinguda del Port, en un solar situat entre els carrers d’Aben al Abbar i de Manuel Candela. La residència tindrà una superfície total construida de 10.058 metres quadrats.

La residència ocuparà un solar que, a dia de hui, alberga un aparcament de cotxes junt a un bingo. El projecte contempla una planta de soterrani a manera d’aparcament amb 42 places i un semisoterrani on s’habilitaran aules d’estudi, un gimnàs, sales de televisió i zona de jocs. “Esta nova dotació millorarà l’entorn de la zona, ja que donarà ús a un solar on, fins ara, aparcaven cotxes d’un establiment d’apostes”, ha explicat Beamud.

El projecte es completa amb un total de 249 habitacions, onze d’elles a la planta baixa, al costat d’altres estances d’ús comú, i 35 en cadascuna de les sis plantes altes que tindrà l’edifici. A més, hi haurà una planta d’àtic on hi ha estipulades 28 habitacions.

Cadascuna de les habitacions estarà completament equipada amb bany, cuina i un armari, per a una superfície total construïda de 10.058 metres quadrats. Es tracta d’un projecte que, com indiquen els inversors de la iniciativa, està concebut com unes instal·lacions d’alta qualitat i amb les màximes prestacions; no està previst espais de cuina o altres instal·lacions de l’estil compartides.

Segons explica la regidora Beamud, “a València som el destí principal d’Europa dels estudiants Erasmus i amb estos projectes consolidem la ciutat com un punt de referència a nivell europeu. Treballem de valent per atreure gent jove i talent a la nostra ciutat. A València som capaços de tirar endavant projectes que ens situen com a referència entre els i les estudiants de tot tipus de matèries i procedències”.

Compartir