Nou sistema de venda per internet per a les projeccions del Planetari de Castelló

1339

El Planetari de Castelló ha estrenat el sistema de venda online per a facilitar l’adquisició d’entrades als visitants. A partir d’ara els interessats en acudir a les projeccions del Planetari podran comprar les seues entrades en la pàgina web https://entrades.castello.es

Aquesta aposta per la venda d’entrades online s’inclou dins de la intenció del Planetari d’acostar el coneixement a la societat en general, ampliant el saber i motivant l’interès per les ciències amb totes les activitats que es realitzen.

El Planetari, a més, ha ampliat la seua oferta presentant noves projeccions així com exposicions itinerants que han despertat l’interès a Castelló i províncies limítrofs. Per aquest motiu, la seua activitat divulgativa conjumina visites educatives de centres escolars, tallers infantils, projeccions per al públic i jornades i cursos d’astronomia i altres ciències.

A més s’han ampliat els tallers dirigits al públic infantil. Amb horari de vesprada els dissabtes i al matí els diumenges, el públic familiar té l’oportunitat d’aprendre divertint-se sobre Ciència, Astronomia, Planetes, Investigadors i tot de forma gratuïta.

Compartir