Nou mural en Castalia com a homenatge a les Guerreres de la Plana

1293
balonmano femeni mural castello

L’equip d’Handbol Femení de Castelló, actualment en Divisió d’Honor, té ja un reconeixement en el pavelló del complexe esportiu Castalia, un mural de 40 m2 que reflecteix la força i tenacitat d’aquestes joves que han portat a l’esport provincial a primera línia de la competició.

El Patronat d’Esports de Castelló vol enaltir amb aquesta obra el mèrit de l’equip castellonenc que dirigeix Vicent Sos i que ahir, minuts abans de l’entrenament, van posar orgulloses davant el mural. Es tracta d’una obra que el Patronat va encarregar a l’artista castellonenc David Ruiz i que representa a una jugadora d’handbol en acció que vesteix els colors de l’equip castellonenc.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat que això és “un homenatge a un club històric i a les esportistes que amb molt esforç han aconseguit l’èxit d’estar aquest any en la màxima divisió de l’handbol a nivell estatal”. En l’acte, Porcar, va avançar que està previst per aquest any la reforma integral del poliesportiu Castalia. Iniciativa que va ser molt ben acollida pel president del Club d’Handbol Castelló, Rafa Martí.

Per la seva banda, Vicente Sos, aplaudeix la iniciativa ja que aquest mural dedicat contribueix a ressaltar el moment històric que està vivint el club i se sent agraït ja que “el dedicar un mural a l’equip és una mostra de que el Patronat aprecia el nostre treball”.

Cal recordar que el conjunt castellonenc de la Liga Guerreras Iberdrola juga aquest divendres un partit històric, ja que per primera vegada va a ser televisat per una cadena de caràcter estatal com és Teledeporte i que es juga aquest divendres 19 a les 21:00 hores al Pavelló Ciutat de Castelló.