Música, dinamització comercial, fires, ‘tardeos’, teatre i circ conformen la campanya nadalenca ‘Castelló és il·lusió’

437

La programació nadalenca de Castelló suma més d’un centenar activitats culturals, comercials, lúdiques, didàctiques i esportives fins al 5 de gener. Fires, mercats, tallers, jocs, exposicions, representacions teatrals, concerts, projeccions o circ entre un llarg etcètera faran de la ciutat un espai més dinàmic i familiar donant sentit al lema ‘Castelló és il•lusió’. El resultat és una programació col·laborativa impulsada des de les regidories de Comerç, Cultura, Joventut, Festes, Esports, Ermites i Sostenibilitat Ambiental que inundarà els carrers de la ciutat de les millors alternatives d’oci adaptades a totes les edats.

Aprofitant l’oferta que brinda Castelló en aquestes dates, l’alcaldessa Amparo Marco ha animat als qui vulguen visitar la ciutat a “acostar-se i gaudir de l’ambient nadalenc, impregnar-se de la nostra oferta cultural, delectar-se amb la gastronomia local i apostar pel comerç de proximitat en una època en la qual les compres a familiars i amics s’intensifiquen”. En aquest sentit, la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha posat en valor “la promoció que suposa la programació nadalenca per a reactivar i fomentar el teixit comercial dels nostres barris”.

Tallers infantils i jocs, visites del carter real i del Pare Noel, el cicle Menudo Filmo amb l’obra La canción del mar, i Nadal de Circ, que prendrà com a escenari la plaça Major per a la posada en escena dels seus quatre espectacles, complementen una programació amb la qual els més xicotets podran gaudir de l’aire lliure coincidint amb les seues vacances escolars.
Una altra cita tradicional en el calendari nadalenc castellonenc és la Fira d’Oci Infantil i Juvenil amb la qual la Regidoria de Joventut dóna la benvinguda a l’any nou. Tallers, jocs, dinamització i espectacles per a públic infantil i juvenil prendran la Pèrgola del 2 al 5 de gener. Dins de la programació també es reserva espai per als tradicionals mercats ambulants, com el de Nadal de la plaça Santa Clara que romandrà obert fins al 5 de gener.

Compartir