Motorocasión amplia fins als 10.650 m2 la zona d’exposició després del rècord de vendes de 2017

1139

Castelló acollirà del 7 al 10 de juny Motorocasión en el recinte de fires, el certamen més important del sector automobilístic de la província de Castelló, que avui han presentat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta; el director de la fira Motorocasión, Fernando Lobón, i el secretari general d’Astrauto, Pablo Colom. L’edil ha subratllat l’èxit d’un certamen que l’any passat va batre rècord de vendes per tercera edició consecutiva pel que enguany s’ampliarà a 10.650 metres quadrats la zona expositiva, dels 18.000 que ocuparà el certamen.
Puerta ha subratllat que “es tracta de l’esdeveniment més important del sector automobilístic de la província de Castelló i compta amb la participació dels principals concessionaris oficials, empreses de compra/venda, associacions de l’automòbil i altres representants del sector de l’automòbil. És una fira consolidada i s’ha convertit en la major concentració de vehicles d’ocasió de la província de Castelló”.

El director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón, ha destacat que l’ampliació d’un 12% de la superfície destinada a expositors permetrà absorbir tota la demanda “amb el que aconseguirem la xifra més alta de participants dels últims anys”.

Lobón ha recordat que l’any passat es van exposar més de 600 vehicles, el volum de negoci va aconseguir els 5,7 milions d’euros i es van vendre 349 vehicles. La previsió per a enguany passa “per millorar lleugerament aquestes xifres”, segons ha apuntat el director de Motorocasión. Enguany també tindrà un vessant solidari amb la donació de 10 euros per cada vehicle venut que es destinarà a una ONG que es donarà a conèixer en els pròxims dies.

Per segon any consecutiu Motorocasión se celebrarà durant quatre dies, per a facilitar l’assistència en dies laborables i festius amb l’objectiu de diversificar els públics.

Compartir