Morella recull 500 quilos de taps per ajudar a Celia

1344
morella recull 500 quilos taps

Morella mostra el seu costat més solidari una vegada més i recull 500 quilos de taps per ajudar a Celia durant el 2017. Des de fa diversos anys, Morella porta a terme aquesta campanya que tracta de disminuir els costos del tractament de Celia, una xiqueta de la Iglesuela que pateix una discapacitat motora. D’aquesta manera, els morellans i morellanes continuen col·laborant cada any amb aquest gest de reunir els taps de distints envasos i portar-los als punts de recollida.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “durant tots els anys que s’ha portat a terme aquesta campanya s’han reunit molts taps per ajudar a diferents causes”. L’edil ha explicat que “normalment vénen a recollir els taps una volta a l’any i, inclús, algun any han hagut que vindre dues vegades perquè no cabien a la furgoneta”. Malú ha aprofitat per a “agrair la participació dels veïns i veïnes de Morella que amb aquest xicotet gest ajuden a Celia, de manera que entre tots som capaços de reunir, enguany, uns 500 quilos de taps de plàstic”.

La ciutat de Morella compta amb diferents llocs de recollida de taps. Així, les persones que vulguen col·laborar ho poden fer portant els taps a l’ajuntament, a la Casa Ciurana, al CISE o al Club. Una volta allí, es van portant fins a un magatzem municipal fins que el volum és suficient per a omplir una furgoneta.

Morella participa en més campanyes solidàries com la recollida de roba o joguets. Així, Malú ha subratllat que “la ciutat participa i col•labora molt positivament cada volta que es fa una crida solidària”. D’aquesta manera, durant la recollida de roba de l’any passat es van recollir més de 1.500 quilos per a ajudar a la fundació Tots Units de Vila-real. També és important la campanya de recollida d’aliments amb la col·laboració de la Creu Roja.

Màxima distinció a Yuncayolé
L’ONG Youcanyolé rep la màxima distinció de la Diputació de Castelló al mèrit solidari per prestar assistència sanitària en llocs com Ghana, Kènia, Tanzània o Etiòpia. Aquesta està liderada pel doctor morellà Miguel Medina i es tracta d’una de les organitzacions amb les quals col·labora el Consell Municipal de la Solidaritat de Morella cada any. Així, Youcanyolé va explicar en una xerrada el passat mes de setembre a Morella la tasca de cooperació realitzada durant el 2017.

Compartir