Morella participa en la reunió dels finalistes del certamen de la Capital del Turisme Rural.

826

El proper cap de setmana, 28,29 i 30 de setembre, Aínsa-Sobrarbe, en la província d’Osca, albergarà un encontre entre els 10 finalistes d’aquesta edició de la Capital del Turisme Rural. Aquest servirà per entregar els premis del propi certamen, en el qual Morella va quedar en quarta posició, i per analitzar l’estat del turisme rural en tot el país. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, representarà al consistori en aquesta trobada, organitzada pel portal web escapadarural.com. Es tractaran temes del propi sector turístic, encara que relacionats amb altres com per exemple el greu problema de la despoblació que sofreixen moltes zones de l’interior.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, li ha donat molta importància a aquest encontre, ja que “per a la promoció del turisme de Morella aquesta campanya ha sigut de gran valor per l’impacte que ha tingut en els mitjans, i tan sols el fet d’estar escollits entre uns dels finalistes ja va ser un privilegi”.

A més a més, “es tractaran temes fonamentals per al desenvolupament del turisme rural com poden ser la posada en valor del patrimoni, les noves tecnologies i les eines digitals aplicades al turisme o la sostenibilitat i l’ecoturisme, entre d’altres.” ha afegit Garcia.

En la segona edició d’aquest certamen, Morella va estar escollida com un dels municipis finalistes entre quasi 300 de tot l’Estat. Va finalitzar en quarta posició amb més 6100 vots,en el concurs que va guanyar la localitat d’Osca, Aínsa-Sobrarbe.

Compartir